U kunt bij Bloemenbezorgen Frankrijk op de volgende manieren betalen:

Betaalmethode:
Beschikbaar:  Kosten:  Informatie:


iDeal

Particulier/Zakelijk

-

iDeal is eenvoudig betalen via uw eigen vertouwde internetbankieren. Beschikbaar voor iedereen met een rekening bij Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Fortis, Friesland Bank, ASN Bank, Knab, Triodos Bank en SNS regio Bank. Visa

Particulier/Zakelijk
   
-

Veilig betalen met uw Visacard. U heeft uw kaartnummer nodig, de vervaldatum en de CCV code. Deze code treft u op de achterzijde van de kaart en zijn de laatste 3 cijfers.
 


Mastercard

Particulier/Zakelijk
   
-

Veilig betalen met uw Mastercard. U heeft uw kaartnummer nodig, de vervaldatum en de CCV code. Deze code treft u op de achterzijde van de kaart en zijn de laatste 3 cijfers.
 American Express

Particulier/Zakelijk
   
-

Veilig betalen met uw American Express card. U heeft uw kaartnummer nodig, de vervaldatum en de CID code. Deze code treft u op de achterzijde van de kaart en zijn de laatste 4 cijfers.
 


Paypal

Particulier/Zakelijk
   
-

Voor betaling via Paypal heeft u een Paypal account nodig. Via Paypal kunt u eenvoudig betalen via uw e-mailadres. Uw Paypal account kunt u koppelen aan uw bankrekening.
 Achteraf betalen

Particulier

€ 1.50   

Achteraf betalen via een betaaloverzicht die u per post ontvangt. AfterPay voert voor topbloemen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een overzicht van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij topbloemen.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Topbloemen behoudt het recht om zonder opgaaf van redenen bestellingen op rekening af te keuren.
De besteller ontvangt hierover per email bericht en krijgt de mogelijkheid om alsnog op een andere manier te betalen.