Over ons

"AFlowerWorldwide" is enerzijds ontstaan door mijn liefde voor bloemen en anderzijds door het gemis van een duidelijke gespecialiseerde bezorgsite op het internet.

Met al het aanbod tegenwoordig zie je online ‘de bomen door het bos’ niet meer. Het gemis van een duidelijke, land- en productgespecialiseerde bloemenbezorgsite was voor mij de reden om een site als bloemenbezorgenfrankrijk.nl te lanceren.

Een overzichtelijke en betrouwbare bezorgservice met een landelijke dekking in geheel Frankrijk! En dat op een duidelijke website met een goede service….; Dat is de basis voor onze succesvolle bezorgwebsites en maakt ons marktleider in het bloemen bezorgen in Frankrijk.

Samen met de lokale bloemisten bezorgen wij voor u prachtige bloemen. Zij stellen een mooi boeket samen, met de ter plekke beschikbare bloemen en zorgen dat het persoonlijk voor u wordt bezorgd waar u maar wilt in Frankrijk. Van dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. We bezorgen bloemen van Parijs tot Nice en van Lyon tot Bordeaux.

En zeg nou zelf, een bloemetje brengt iedereen wat dichter bij elkaar!

Zoals A Flower Worlwide al doet vermoeden, bezorgen wij naast Frankrijk in meer dan 80 landen! Kijk voor het totale aanbod landen waar wij bloemen bezorgen op: www.bloemenbezorgenwereldwijd.nl

Frankrijk is het op een na grootste land van Europa en al sinds jaar en dag een zeer geliefd vakantieland voor Nederlanders. Hoe leuk kan het zijn om een vriend of familielid te verrassen op zijn/haar vakantieadres met een bos bloemen voor de verjaardag!

En natuurlijk niet te vergeten de vele Nederlanders die hun thuisland hebben ingeruild voor het heerlijke klimaat van de Provence, de prachtige wijnen in de Bordeaux-streek of het zalige eten in de Bourgogne. Een van de vele plekken waar je leeft als God in Frankrijk. Je kunt hier genieten van de prachtige lavendelvelden, maar ook van tulpen of rozen op tafel.

En via bloemenbezorgenfrankrijk.nl kun je overal in Frankrijk opa en oma, vader of moeder verrassen met een gezellig boeket op tafel. De 5 grootste bezorgsteden van ons zijn: Parijs, Cannes, Bordeaux, Toulouse en Grasse.

barbara